Søren Andersen producer, guitarist og sangskriver, taler om produktionen af den nye CD “Share the enemies” som udkommer 17 marts.

 

Det er ikke et album, som er snydt ud af en typisk dansk pop-produktion. Det har en form for edge. Det er et godt lille band, og det har været nemt at lave. Det er en speciel plade, fordi Tore er en meget speciel sanger og fuld af udtryk. Vi har Jesper Lind på trommer, som er i top 10 på listen over de bedste trommeslagere i mit liv. Birgitte Bjørn har spillet pilrådne rockspader og super lækre popspader på samme plade, og så er der også forrygende bas på hele albummet.” – Søren Andersen producer, guitarist og sangskriver

 

Tore Eg: Vokal

Har som sanger og sangskriver udgivet fire plader med egne bands (Creme X-treme, Little Triggers, Dogfood), og har desuden medvirket på og skrevet sange til plader med bl.a Michael Falch og Isam B. Har skrevet sange til og medvirket i flere teaterforstillinger, Bl.a. ”2200 Carmen” (I samarb. med Isam B) og teaterkoncerten ”69” (der modtog Årets Reumert i 2008).

Birgitte Bjørn: Guitar & kor

Som musiker, komponist, tekstforfatter, videomager og producer er Birgitte Bjørn den kreative kerne for “Nettie”. Hun er guitarist i det populære dulleband band Gasoline, og Bolværket med b.la Wili Jønson på bas. Hun underviser børn og unge i guitar på Københavns kommunes ungdomskole. og laver musikvideoer for bl.a Henrik Strube/ Mikael Wiehe, Danjal, m.fl.

Trine Wester: Bas

Trine har i 20 år været en aktiv del af det københavnske musikmiljø omkring Stengade 30, Floss og Drop inn. Her I blandt: Royal Tush, Soma Zone, Miss Marlow, Magig Marmalade, Fadderen, Sønnen og Lebben. Trine underviser børn og unge i sammenspil og bas.

Video shoot - Ambient moon

Enkelhed. Den gode melodi. Der er skåret helt ind til benet.

De velkendte roller er byttet om i Nettie has a boyfriend, hvor sanger Tore Eg bakkes op af

Trine Wester på bas og Birgitte Bjørn på guitar og kor.

Både bandet og deres musik er fyldt med hjertelig melankoli og intensitet.

Live fremstår Nettie og Boyfriend som en energisk og nærværende trio, der både sparker og ae